Initiatiefnemers

Een intensieve samenwerking tussen Cisco en Telindus


Neem contact op

Een intensieve samenwerking tussen Cisco en Telindus

Het optimaal inrichten van je IT-omgeving is meer dan ooit een strategische beslissing. Het moet in dienst staan van jouw langetermijnvisie. Daarom zij we Together in IT gestart: een kennisplatform over innovatieve managed IT-oplossingen.

Telindus en Cisco weten als geen ander dat een IT-omgeving vraagt om technisch specialisten, innovatieve technologieën en – bovenal – proactief beheer en een langdurige vertrouwensrelatie. Wij grijpen graag samen met jou de kansen voor jouw IT-omgeving met beide handen aan. Samen realiseren we een dynamische IT-omgeving die met jouw business meegroeit.

Wie is Telindus?
Als kennis- en innovatiepartner is Telindus sinds jaar en dag een voorloper in de implementatie van nieuwe technologieën van o.a. Cisco. Als er iets nieuws op de markt komt, is Telindus de eerste die dit implementeert.

Wie is Cisco?
Organisaties transformeren door middel van innovatieve technologie en verregaande kennisdeling. Dat is waar Cisco voor staat. Samen met haar partners realiseert Cisco hetgeen dat voorheen onmogelijk leek.

En wie ben jij?
Wat zijn jouw business- en IT-prioriteiten? Hoe worden deze beïnvloed door nieuwe technologieën? En is jouw IT-omgeving daar klaar voor? We zouden graag kennis met je maken.

Together in IT is een samenwerking tussen Cisco en Telindus.

Contact

 

Krommewetering 7
3543 AP Utrecht

Postbus 9559
3506 GN Utrecht

Email: info@togetherinit.nl
Tel.: +31 (0)30 – 247 77 11
Fax: +31 (0)30 – 247 75 69

Neem hier contact met ons op